Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Înaltpreasfințitul Nicodim, Arhiepiscop de Edineț și Briceni a participat în Online Conferință cu Înaltpreasfințiul Mitropolit Dionisii și membrii Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova

Cu binecuvântarea Preafericitului Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii Chiril, vineri 24 decembrie 2021, a fost organizată Conferința online cu genericul «dezvoltarea vieții duhovnicești în Republica Moldova și acordarea sprijinului Bisericii Ortodoxe din Moldova». Din cauza agravării situației epidemiologice, a fost luată decizia ca ședința să se defășoare prin intermediul platformei de conferințe Zoom.
Întrunirea a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Mitropolit Dionisie de Voskresensk, șeful Direcției executive a Patriarhiei, cu membrii Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova, din care face parte Înaltpreasfințitul Nicodim, Arhiepiscop de Edineț și Briceni.
În cadrul întrunirii au fost discutate diverse probleme și noi provocări legate de slujirea pastorală și misionară în Republica Moldova în contextul dificil cauzat de pandemia Covid-19.

Pentru mai multe fotografii apasați aici

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

Comments are closed.