Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesajul de felicitare al Prea Sfințitului Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, adresat părintelui secretar, protoiereului Adrian Cotelea, cu ocazia nașterii celui de-al patrulea copil — a fiicei sale Valentina

 

Prea Cucernice părinte Adrian,

Mult Stimată Doamnă preoteasă Natalia,

Astăzi, în ziua cînd Biserica Ortodoxă prăznuiește cu multă bucurie duhovnicească sărbătoarea Nașterii Domnului noastru Iisus Hristos, am fericitul prilej de a Vă adresa sincere și cordiale felicitări cu prilejul venirii pe lume a celui de-al patrulea și mult așteptatului copil al Dumneavoastră — fiica Valentina!

Fie ca bebelusul sa fie binecuvântat de Dumnezeu, iar drumul ei în viață să fie o bucurie deplină pentru voi, cei ce sunteți părinții ei! Micuței Îi urăm o viață lină, fără supărări, cu mii de realizări, să fie mereu protejată, îndrumată și iubită de părinți și de Dumnezeu. Întâmpinăm venirea noii născute în lume cu multă dragoste și bucurie, cerînd și Înger de pace sufletului ei de la Mîntuitorul Hristos, Cel care astăzi vine în lume ca prunc născut în ieslea smerită a Betleemului!

Iar vouă, vă doresc sănătate, bucurii și realizări pe toate planurile!

Să ne trăiți la mulți ani!

Cu aleasă prețuire și dragoste în Hristos-Domnul,

† NICODIM

Episcop de Edineț și Briceni

Comments are closed.