Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Au demarat cursurile de perfecționare pentru colaboratorii serviciilor de presă din cadrul eparhiilor Bisericii Ortodoxe din Moldova

 

La 16 octombrie 2013, în sala de Conferințe a Palatului Mitropolitan din Chișinău au demarat cursurile de perfecționare pentru colaboratorii serviciilor de presă din cadrul eparhiilor Bisericii Ortodoxe din Moldova. La instruire participă președinții și colaboratorii departamentelor pentru informare și relații cu mass-media din cadrul eparhiilor de Chișinău, Bălți, Edineț, Cahul, Tiraspol și Ungheni.

Înainte de începerea cursurilor a fost oficiat un Te Deum în paraclisul „Întîmpinarea Domnului” din cadrul Universității de Stat din Moldova.

Seminarele sunt desfășurate de către specialiști de la Departamentul Sinodal de Informații al Patriarhiei Moscovei și profesori ai Universității Ortodoxe Ruse: Vladimir Legoida, președintele Departamentului Sinodal de Informații al Patriarhiei Moscovei; Josul Elena; Jana Carlova etc.

Pe parcursul cursurilor, ce se vor desfășura în perioada 16-18 octombrie, vor fi discutate teme referitoare la teoria comunicațiilor, principiile de lucru și comunicare cu mass-media laice, principiile de activitate a siteurilor eparhiale etc.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni 

Comments are closed.