Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesajul de felicitare al Prea Sfințitului Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, adresat Consiliului de Administrație și colaboratorilor Companiei „FIDESCO” în legătură cu aniversarea jubileului de 20 de ani de la fondare

 

Mult stimați conducători și colaboratori ai Companiei „FIDESCO”!

Cu multă bucurie Vă adresez cele mai calde și cordiale felicitări cu prilejul aniversării frumosului jubileu de 20 de ani de la fondare!

Compania "FIDESCO", fondată în anul 1992, este una din primele şi cele mai mari întreprinderi din Moldova de import, vînzare cu amănuntul şi angro a produselor alimentare, a utilajului comercial, a sistemelor de climatizare.

Pe întreg parcursul activității sale, în pofida tuturor încercărilor și obstacolelor pe care a avut de le înfruntat, Compania a avut o dezvoltare stabilă – construcţia de magazine, deschiderea noilor locuri de muncă, mărirea volumului de vânzări, lărgirea asortimentului de produse. Dacă în 1995 exista doar un magazin, astăzi Compania dispune de o reațea de 17 magazine, în  Chișinău și alte orașe ale țării. Douăzeci de ani de activitate este cea mai importantă dovadă a vitalităţii Companiei aflată în permanentă dezvoltare şi care ocupă poziţii stabile pe piaţă.

Un aspect deloc neglijabil, ce a caracterizat activitatea Companiei „FIDESCO” în toți cei 20 de ani de la fondare a fost și este ajutorul promt, generos și constant acordat Bisericii Ortodoxe din Moldova. De susținerea Companiei s-a bucurat în diferite timpuri: Mitropolia Moldovei, Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” Curchi, Catedrala „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei, precum şi alte locaşuri sfinte, iar în prezent Epscopia de Edineț și Briceni. Cu ocazia organizării diferitelor evenimente și manifestări cultural-religioase la nivel de Episcopie, ne-am bucurat de ajutorul sub formă de produse alimentare, întotdeauna proaspete și delicioase.

Compania „FIDESCO” s-a implicat și se implică activ și constant în acțiunile filantropice inițiate și susținute de Episcopia de Edineț și Briceni. Bomboanele și dulciurile oferite în dar de Companie aduc în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă și de Paști, zîmbetul pe fața a sute de copii.

Pentru toate acestea, dar și multe alte ctitorii, la ceas aniversar dorim să aducem Companiei sincerele noastre sentimente de gratitudine.

Adresîndu-Vă calde felicitări și asigurîndu-Vă de înalta Noastră prețuire, Ne rugăm Bunului Dumnezeu să dăruiască Companiei „FIDESCO” prosperitate, putere și răbdare pentru a înfrunta cu demnitate toate ispitele și încercările, succese și frumoase realizări în viitor! Conducătorilor și colaboratorilor le dorim multă sănătate, pace și bunăstare în casele și familiile lor, iar bucuria duhovnicească a sărbătorilor de iarnă să-i însoțească pe întreg parcursul anului, călăuzindu-le pașii spre toată lucrarea cea bineplacută lui Dumnezeu!

La mulți și fericiți ani!

  NICODIM

Episcop de Edineț și Briceni

 

 

 

 

Comments are closed.