Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesajul de condoleanțe al Înaltpreasfințitului Nicodim, Arhiepiscop de Edineț și Briceni, la mutarea la cele veșnice a preotese Lidia Sevastianov

Îndurerate familii Sevastianov și Mailovschi,

Vestea mutării dintre noi la cele veșnice a roabei lui Dumnezeu Lidia, distinsa preoteasă a vrednicului de pomenire protoiereu Mihail Sevastianov și mult îndrăgita și scumpa voastră mamă și bunică, ne-a întristat profund.

Doamna preoteasă Lidia a fost o bună mamă și credinciosă fiică a Bisericii Ortodoxe, un suflet deosebit de nobil, plină de dragoste şi dăruire nemărginită. Cu multă evlavie și rîvnă pentru cele sfinte, și-a crescut cele 2 fiice în dragostea pentru Dumnezeu și Sfînta Sa Biserică, una din ele urmînd calea slujirii de preoteasă.

Familiei greu încercate, tuturor celor care au cunoscut-o şi preţuit-o, Vă adresăm sincere condoleanţe şi Vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune.

Ne rugăm Milostivului Dumnezeu să odihnească sufletul roabei Sale Lidia împreună cu drepţii întru Împărăţia Cerurilor, iar pe cei îndoliaţi să îi întărească întru nădejdea învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Mîntuitorului nostru Iisus Hristos Cel Răstignit şi Înviat!

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

† N I C O D I M
Arhiepiscop de Edineţ şi Briceni

Comments are closed.