Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Scrisoare de mulțumire doamnei Ursula Honeck, președintele Organizației Umanitare „Hilfe fur Osteuropa” pentru ajutorul umanitar acordat persoanelor refugiate din Ucraina și familiilor nevoiașe din țara noastră

Eparhia de Edineț și Briceni și Catedrala «Sf. Nicolae» din orașul Orhei, aduce cele mai sincere mulțumiri Organizației filantropice «Hilfe fur Osteuropa» în frunte cu Președinte Organizației Doamna Ursula Honeck, pentru marea dragoste și jertfelnicie care o aveți față de cei nevoiași. Loturi cu ajutor umanitar care le oferiți nouă mulți ani la rînd au ajutat Spitalul Raional Edineţ, au  sălvat și au ajutat multe familii nevoiașe din țara noastră. În acest an, ajutorul umanitar oferit de Organizația «Hilfe fur Osteuropa» are deosebit preț, fiind că vine în întâmpinarea nevoilor persoanelor refugiate din Ucraina.

De aceea, mulțumindu-Vă din suflet, rugăm pe Atotputernicul Dumnezeu să Vă dăruiască multă sănătate, prosperitate, belșug în toate, să Vă țină mereu în paza Sa cea Sfîntă.

Pentru mai multe fotografii apasați aici

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

Comments are closed.