Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesajul de condoleanțe al Înaltpreasfințitului Nicodim, Arhiepiscop de Edineț și Briceni, adresat domnului Marcel Răducan, ctitor al Catedralei „Sf. Vasile cel Mare” din municipiul Eduneț, în legătură cu mutarea la cele veșnice a mamei sale Atena

 

Mult Stimate Domnule Marcel Răducan,

Îndurerată familie!

Vestea mutării dintre noi la cele veșnice a roabei lui Dumnezeu Atena, mult îndrăgita și scumpa Dumneavoastră mamă, ne-a întristat profund.

Doamna Atena Răducan a fost o bună mamă și credinciosă fiică a Bisericii Ortodoxe, cu multă evlavie și rîvnă pentru cele sfinte, harnică și darnică, cu o înţelegere profundă a rostului vieţii, a încercărilor şi suferinţelor, a bucuriei şi binecuvîntării lui Dumnezeu.

În aceste momente grele pentru Dumneavoastră şi pentru toți cei care au cunoscut-o şi preţuit-o, Vă adresăm condoleanţe, Vă transmitem cele mai senine gînduri de rugăciune și alinare şi Vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune.

Ne rugăm Milostivului Dumnezeu să odihnească sufletul roabei Sale Atena împreună cu drepţii întru Împărăţia Cerurilor, iar pe cei îndoliaţi să-i întărească întru nădejdea învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Mîntuitorului nostru Iisus Hristos Cel Răstignit şi Înviat!

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

† N I C O D I M
Arhiepiscop de Edineţ şi Briceni

Comments are closed.