Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesaj de condoleanțe adresat protoiereului Alexandru Buga, paroh al bisericii „ Sfîntul Nicolae” din satul Şirăuţi, r-nul Briceni, în legătură cu mutarea la cele veșnice a fiului său pruncului Nectarie

Prea Cucernice părinte Alexandru, matușca Maria,

Îndurerată familie Buga!

Știrea că fiul Vostru cel iubit Nectarie, azi seară a plecat brusc din viață avînd doar 7 ani, lăsînd în urmă tristețe și durere, ne-a șocat.

Nu există cuvinte care să  poată alina această durere prin care treceți acuma Voi părinte Alexandru împreună cu matușca Maria, prietenii și chiar toți creștinii care au cunoscut pe micuțul Nectarie.

Nostalgia și durerea despărțirii ce ne răvășește sufletul în clipa mutării dintre noi a celor scumpi și dragi este alinată numai de speranța vieții veșnice și a Învierii, dăruite nouă de Mîntuitorul Hristos, Izvorul învierii noastre a tuturor. În aceste clipe de vremelnică despărțire Vă suntem alături și Vă asigurăm de întreaga noastră susținere și compasiune, rugîndu-ne Milostivului Dumnezeu să primească sufletul pruncului Nectarie în odihna și fericirea drepților Săi în ceruri.

Cu profundă compasiune,

† N I C O D I M
Arhiepiscop de Edineţ şi Briceni

Comments are closed.