Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat PS Episcop Nicodim, cu prilejul prăznuirii mijlocitorului ceresc

Preasfinţia Voastră,

În ziua în care suflarea Ortodoxă celebrează Duminica Femeilor Mironosiţe, este serbat şi Sfântul şi Dreptul Nicodim, ocrotitorul ceresc al Preasfinţiei Voastre.

Cu acest binecuvântat prilej, Vă adresăm sincerele noastre felicitări, dorindu-Vă să aveţi parte de izbânzi duhovniceşti în truda bineplăcută de slujire episcopală.

Cârmuind actualmente turma duhovnicească încredințată spre păstorire în Episcopia de Edineț și Briceni, Preasfinția Voastră aveți grijă de creșterea lor în cunoașterea adevărului evanghelic, de dezvoltarea multilaterală a vieții parohiale, de îndreptarea oilor rătăcite pe calea mântuirii.

Pentru rugăciunile  preaminunatului sfânt al lui Hristos – Nicodim – să vă păzească Domnul Cel Milostiv și Iubitor de oameni în puterea forțelor sufletești și trupești, în pace și bucurie pentru mulți ani și să vă trimită ajutorul Său darnic în toate faptele și intențiile bune.

La Mulţi Ani!

Cu dragoste întru Hristos cel Înviat,

+ VLADIMIR,
MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Comments are closed.