Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Prea Sfințitul Nicodim a primit vizita membrilor conducerii Organizației Umanitare Hilfe für Osteuropa din Todtnau, Germania, la reședința arhierească din Orhei

 

În după-amiaza zilei de duminică, 15 ianuarie 2017, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a întîmpinat la Reședința Arhierească din orașul Orhei delegația reprezentanților conducerii Organizației Umanitare Hilfe für Osteuropa din Todtnau, Germania. Înalții oaspeți vor afla într-o vizită de lucru în Episcopia de Edineț și Briceni. Din delegația oficială fac parte doamna președinte Ursula Honeck, domnul Gunter Kollner și doamna Augusta Jumanca, reprezentanta Organizației pentru România.

Și anul acesta, ca și în anii precedenți, doamna Ursula a adus din partea organizației ajutoare materiale pentru copiii de la orfelinatul din Orhei și pentru bătrînii neajutorați din satul Bolohani.

De asemenea, oaspeții vor vizita în aceste zile Spitalul Raional Edineț, care a fost dotat în proporție de 50% cu mobilier nou prin contribuția Organizației Umanitare Hilfe für Osteuropa.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineţ şi Briceni

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.