Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesajul de condoleanțe al Prea Sfințitului Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, adresat protoiereului Adrian Nemerenco în legătură cu mutarea la cele veșnice a tatălui său, robul lui Dumnezeu Andrei

Prea Cucernice părinte Adrian Nemerenco,

вензель-епископ2Vestea despre mutarea dintre noi la cele veșnice a iubitului Dumneavoastră tată, robul lui Dumnezeu Andrei, fiu vrednic al Bisericii noastre Ortodoxe și om cu suflet mare, stimat și iubit de toți cei din jurul său, ne-a întristat profund.

Plecarea sa dintre noi este o pierdere irecuperabilă și plină de durere pentru toți cei care l-au cunoscut, stimat, iubit și apreciat.

Domnul Andrei Nemerenco, care a părăsit această lume la o vîrstă onorabilă, toată viaţa şi-a dedicat-o familiei sale; a fost un bun gospodar și zelos împlinitor al poruncilor lui Dumnezeu. Și-a crescut copiii în dragostea, respectul și slujirea Bisericii Ortodoxe, iar astăzi se mută cu sufletul împăcat în veșnicie, știind că unul din fiii săi va sta mereu cu lumînarea aprinsă și rugăciunea pe buze în fața Sfîntului Prestol, cerînd de la Dumnezeu pentru el milă și iertare.

Vă suntem alături în aceste grele momente de vremelnică despărțire și Vă adresăm sincere condoleanțe, rugîndu-ne Mîntuitorului Hristos, Biruitorul iadului și al morții, să dăruiască veșnică odihnă nou-adormitului robului său Andrei în fericirea și lumina drepților săi!

Veșnică lui pomenire din neam în neam!

† N I C O D I M
Episcop de Edineţ şi Briceni

Comments are closed.