Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Scrisoare de mulțumire doamnei Ursula Honeck, președintele Organizației Umanitare „Hilfe fur Osteuropa”

 

Mult Stimată Doamnă Ursula Honeck,

Vă aducem sincere și cordiale mulțumiri în primul rînd pentru inima Dumneavoastră mare, pentru marea dragoste și jertfelnicie depusă la sprijinirea și realizarea lucrurilor minunate și plăcute Părintelui Ceresc.

Episcopia de Edineț și Briceni și Catedrala „Sf. Nicolae” din Orhei se bucură în permanență de ajutorul promt și generos pe care îl acordați în preajma sărbătorilor de iarnă la constituirea pachetelor cu daruri pentru slujitori și copii. Aceste cadouri aduc multă lumină și bună dispoziție în sufletele micuților, lucru care ne produce și nouă multă satisfacție sufletească, pentru că bucuria sau întristarea noastră trebuie să fie permanent în legătură cu cea a aproapelui.

De aceea, mulțumindu-Vă din suflet, rugăm pe Atotputernicul Dumnezeu să Vă dăruiască multă sănătate, prosperitate, belșug în toate, să Vă țină mereu în paza Sa cea Sfîntă și Să Vă aducă în noul an ce am pășit Dumneavoastră și întregului colectiv pe care îl conduceți belșugul darurilor Sale pămîntești, dar mai cu seamă duhovnicești.

Cu sentimente de profundă mulțumire,

 

† NICODIM

Episcop de Edineț și Briceni

Parohul Catedralei „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.