Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Scrisoare de mulțumire domnului Mircea Bălțătescu, Președintele „SC INT NARCIS” SRL

 

Mult Stimate Domnule Mircea Bălțătescu,

În numele meu personal și al Episcopiei de Edineț și Briceni doresc să Vă adresez această scrisoare în semn de respect și recunoștință pentru gestul frumos pe care l-ați făcut în preajma sărbătorilor de iarnă, oferindu-ne în dar minunatele veste pe care le produceți la Întreprinderea Dumneavoastră.

În fiecare an, în preajma Luminatului praznic al Nașterii Domnului, obișnuim să bucurăm sfințiții slujitori ai eparhiei și cinstiții viețuitori și viețuitoare ale sfintelor mănăstiri cu alese daruri de sărbătoare. Și în acest an, grație bunăvoinței și generozității Dumneavoastră de a răspunde la apelul nostru, această frumoasă tradiție a putut fi continuată. Astfel, bucuria și căldura duhovnicească a sărbătărilor de iarnă a fost sporită pentru slujitorii noștri și de căldura elegantelor veste primite în dar de fiecare alături de alte cadouri din partea noastră.

Suntem convinși că ați făcut acest gest din dragoste evanghelică pentru Dumnezeu și pentru aproapele, cunoscîndu-Vă drept un bun creștin și om cu suflet mare. Adresîndu-Vă calde mulțumiri, ne rugăm Bunului Părinte Ceresc să Vă dăruiască multă sănătate, pace în suflet și în casă, belșug de daruri duhovnicești și materiale, prosperare în toate și nu în ultimul rînd mîntuire sufletească!

Cu alese sentimente de respect și recunoștință,

† NICODIM

Episcop de Edineț și Briceni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.