Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesaj de condoleanțe protoiereului Grigorie Spoială și îndureratei familii în legătură cu mutarea la cele veșnice a tatălui său, robul lui Dumnezeu Nestor

Prea Cucernice părinte Grigorie,

Îndurerată familie Spoială,

Vestea despre mutarea dintre noi la cele veșnice a iubitului Dumneavoastră tată, robul lui Dumnezeu Nestor, fiu vrednic al Bisericii noastre Ortodoxe și om cu suflet mare, stimat și iubit de toți cei din jurul său, ne-a întristat profund.

Plecarea sa dintre noi este o pierdere irecuperabilă și plină de durere pentru toți cei care l-au cunoscut, stimat, iubit și apreciat. Domnul Nestor Spoială, care a părăsit această lume la onorabila vîrstă de 93 de ani, toată viaţa şi-a dedicat-o familiei sale; a fost un bun gospodar, un om harnic şi darnic, cu o înţelegere profundă a rostului vieţii, a încercărilor şi suferinţelor, a bucuriei şi binecuvîntării lui Dumnezeu. Și-a crescut fiii în dragostea și respectul față de Biserica Ortodoxă, bucurîndu-se că unul din ei, protoiereul Grigorie, este vrednic slujitor al altarului.

Vă suntem alături în aceste grele momente de vremelnică despărțire și Vă adresăm sincere condoleanțe, rugîndu-ne Mîntuitorului Hristos, Biruitorul iadului și al morții, să dăruiască veșnică odihnă nou-adormitului robului său Nestor în fericirea și lumina drepților săi!

Veșnică lui pomenire din neam în neam!


† N I C O D I M
Episcop de Edineţ şi Briceni,

Blagocinul raionului Dondușeni,

Protoiereul Veaceslav Matiescu împreună cu toți slujitorii blagociniei

Comments are closed.