Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

A avut loc ședința lărgită a Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova

 

Luni, 26 august 2013, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a participat împreună cu toți Arhiereii din cuprinsul Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, a Blagocinilor din Eparhia de Centru și a membrilor comisiilor responsabile de organizarea festivităților prilejuite de aniversarea de două sute de ani de la înființarea Eparhiei de Chișinău la ședinta Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova prezidată de către ÎPS Mitorpolit Vladimir la Palatul Mitropolitan. În cadrul ședinței s-a discutat despre măsurile întreprinse pentru întâmpinarea Preafericitului Patriarh Kiril în Moldova și distribuirea însărcinărilor ulterioare dedicate acestui eveniment emblematic.

Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a audiat rapoartele responsabililor din cadrul fiecărei comisii, după care a oferit indicațiile necesare pentru continuarea lucrărilor.

Întâistătătorul s-a arătat satisfăcut de procesul de pregătire a întâmpinării Preafericitului Patriarh Kiril și a celebrării celor două sute de ani de la întemeierea Eparhiei, îndemnând confrații slujitori să continue eforturile comune în acest sens.

www.mitropolia.md  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.