Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

O primăvară cu multă bucurie (4-7 martie)

 

A venit primăvara cea mult așteptată. Covorul argintiu de zăpada tocmai s-a topit de soarele ce strălucește mai puternic pe bolta cerului senin. Acesta este primul semn al primăverii. Păsărelele vin din țările calde pentru a ne încînta cu trilul lor fermecător. Au înflorit primele flori ale primăverii — ghioceii albi, plăpînzi și frumoși.

Odată cu sosirea primăverii, în sala festivă a Colegiului Agricol  din satul Țaul, raionul Dondușeni, a fost organizată o manifestare extra-școlară cu participarea tuturor elevilor. Participanții din toate grupele au prezentat un program de cîntece, scenete și poezii despre primăvară. 

La acest eveniment a fost prezent întreg corpul didactic împreună cu protoiereul Lucian Serdeșniuc, profesor de Educația Moral-Spirituală.

Preotul Lucian a venit cu un program de cîntece duhovnicești și un mesaj de felicitare către profesori și elevi. În cuvîntarea Sa le-a amintit tuturor despre datoriile față de părinți și despre perioada Postului celui Mare, în care creștinul își sporește eforturile în vederea desăvîrșirii sufletești.

A consemnat Preoteasa Lucia Serdeșniuc


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.