Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesaj de felicitare doamnei Ana Ghețu, contabilă a Eparhiei de Edineț și Briceni

 

În această zi deosebită avem nespusa bucurie și onoare de a Vă adresa calde și sincere felicitări cu ocazia aniversării frumosului jubileu de 60 de ani de viață!

Pe parcursul îndelungatei activități profesionale ați îmbinat cu multă măiestrie devotamentul, sinceritatea și abnegația în îndeplinirea obligațiilor de serviciu cu credința puternică în Dumnezeu și dorința aprinsă de a viețui după poruncile Lui. Din dragostea de a sluji cu dăruire Bisericii lui Hristos, ați susținut Episcopia de Edineț și Briceni chiar de la întemeierea ei, activînd în calitate de contabil.

Nu ne-ar ajunge cuvinte pentru a exprima profudul respect și aleasa recunoștință pe care v-o datorăm pentru toată munca jertfelnică ce o desfășurați, ci ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă dăruiască multă sănătate, fericire, prosperitate și realizări notorii în continuare. Să aveți mereu același chip lumanat de căldura dragostei dumnezeiești, bucurîndu-Vă de cercetarea Harului Preasfintei Treimi împreună cu cei dragi întru mulți și fericiți ani!

La mulți ani!

† NICODIM

Episcop de Edineț și Briceni,

Colaboratorii Direcției Eparhiale

În semn de aleasă recunoștință pentru activitatea sîrguincioasă spre slava lui Dumnezeu și binele Bisericii Ortodoxe, doamna Ana Ghețu a fost decorată cu medalia eparhială „Dreapta Ana”.

 

 

Comments are closed.