Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Cu ocazia jubileului de 60 de ani de viață, ctitorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Nicolae Gribincea, a fost decorat cu medalia „Sf. Vasile cel Mare” de gradul I

 

Cu ocazia aniversării frumosului jubileu de 60 de ani de viață, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, l-a decorat pe domnul Nicolae Gribincea, ctitor al Bisericii Ortodoxe din Moldova, cu medalia eparhială „Sf. Vasile cel Mare” de gradul I, la reședința domniei sale din Chișinău.

Domnul Nicolae Gridincea este în prezent directorul firmei de transporturi internaționale „DELTRANS GRUP” SRL. Iscusit avocat, pensionar al Ministerului Afacerilor Interne, domnia sa este în primul rînd un bun creștin, iubitor al Bisericii lui Hristos și mare ctitor al Bisericii Ortodoxe din Moldova și al Episcopiei de Edineț și Briceni.

Oferindu-i înalta distincție, Prea Sfințitul Nicodim i-a urat omagiatului multă sănătate, ani lungi de viață, frumoase realizări pe plan profesional și personal și, nu în ultimul rînd, binecuvîntarea Bunului Dumnezeu asupra întregii sale lucrări, pe care o desfășoară spre binele societății și a Bisericii Ortodoxe.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni


 

 

Comments are closed.