Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Eparhia de Edineţ şi Briceni susţine declaraţiile împotriva homosexualităţii

Eparhia de Edineț și Briceni susține Declarația Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove împotriva proiectului de lege „anti-discriminare”, precum şi pe cea a „Asociaţii pentru salvarea familiei”, care a fost semnată de reprezentaţii mai multor culte şi asociaţii din Republica Moldova.

Biserica Ortodoxă promovează valorile familiei, aşa cum sunt ele revelate în Sfânta Scriptură şi Tradiţia Bisericii noastre şi nu-şi va schimba niciodată poziţia vizavi de acest subiect. Familia este constituită dintr-un bărbat şi o femeie, care formează un cuplu în vederea naşterii de copii şi a convieţuirii în iubire până la moarte, după poruncile lui Dumnezeu. Acest principiu sfânt se doreşte a fi răsturnat şi batjocorit, iar noi nu trebuie să permitem acest lucru, indiferent de ofertele şi promisiunile deşarte care ni se fac din afară.

Eparhia de Edineţ şi Briceni cheamă întreg poporul ortodox din Moldova la o atitudine civică clară, iar mass-media publică şi privată din ţară este rugată să reflecte corect şi imparţial evenimentele care ar putea să aibă loc în legătură cu această problemă atât de delicată şi cu impact imprevizibil pentru noi şi, mai ales, generaţiile de după noi.

Biroul de presă al Eparhiei de Edineţ şi Briceni

Comments are closed.