Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesaj de condoleanțe adresat protoiereului Simeon Cucuietu, cleric al catedralei „Acoperămîntul Maicii Domnului” or. Briceni, în legătură cu mutarea la cele veșnice a tatălui său, robul lui Dumnezeu Nicolae

Prea Cucernice părinte Simeon,

Îndurerată familie Cucuietu!

Primiți sincerele noastre sentimente de compasiune și condoleanțe în legătură cu mutarea la cele veșnice a iubitului Dumneavoastră tată, robul lui Dumnezeu Nicolae – fiu credincios al Bisericii Ordodoxe,  bun gospodar, un om harnic şi darnic, cu o înţelegere profundă a rostului vieţii, a încercărilor şi suferinţelor, a bucuriei şi binecuvîntării lui Dumnezeu.

Nostalgia și durerea despărțirii ce ne răvășește sufletul în clipa mutării dintre noi a celor scumpi și dragi este alinată numai de speranța vieții veșnice și a Învierii, dăruite nouă de Mîntuitorul Hristos, Izvorul învierii noastre a tuturor.

În aceste clipe de vremelnică despărțire Vă suntem alături și Vă asigurăm de întreaga noastră susținere și compasiune, rugîndu-ne Milostivului Dumnezeu să primească sufletul robului Său Nicolae, care și-a început calea spre Înviere, în odihna și fericirea drepților Săi în ceruri.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

† N I C O D I M
Arhiepiscop de Edineţ şi Briceni

Comments are closed.