Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, de „Paștile blajinilor” a oficiat slujbe de pomenire la mormintele părinților și a rudelor sale

Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, în Duminica a II-a după Paşti, după Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei, s-a deplasat la mormîntul protoiereului Ioan Topală din curtea bisericii „Sf. M. Mc. Dumitru” din Orhei şi cimitirul din oraşul Orhei, unde a oficiat la mormîntul protoiereului Semion Chişcă o litie morțească.

Mai apoi, Vlădica a vizitat şi cimintirul din satul natal Chipirceni, unde își află odihna de veci părinţii săi, robii lui Dumnezeu Vasile şi Ana, oficiind și aici o slujbă de pomenire.

În a doua jumătatea zilei a săvărşit un parastas la mormîntul rudelor sale din satul Şărcani, raionul Orhei – Nicolai şi Eugenia Stoian împreună cu tot neamul lor cel adormit. Tot în această zi a fost pomenit în rugăciune la locul de odihnă veșnică din cimitirul orașului Orhei și vrednicul slujitor al Catedralei „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei – protodiaconul Pavel Ciobanu.

Pentru mai multe fotografii apasați aici

Biroul de presă al Episcopiei de Edineţ şi Briceni

Comments are closed.