Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Iubiți fii și fiice ai Bisericii lui Hristos, Drept Măritori creștini!

 

Sunetul clopotului, a fost întotdeauna un apel la rugăciune și unitate, fie că era vorba de chemarea la slujbă sau de chemarea oamenilor pentru un motiv alarmant: invazia dușmanilor, incendiu sau boli molipsitoare. Clopotele, sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri, drept glasul Domnului, care ne cheamă la rugăciune.

Însă recent, mai mulți cercetători și oameni de știință au descoperit și proprietăți vindecătoare ale sunetului de clopot, în urma căruia și bolile molipsitoare se depărtează și boli de genul cancerului se vindecă. Microbii se îndepărtează din atmosferă în urma dangătului de clopot (Vezi aici mai multe informații: https://sputnik.md/technologies/20200312/29482665/dangat-clopot-distruge-virusul-gripei.html)! Prin puterea și frumusețea sunetelor emise, dangătul clopotelor se dovedește a fi vindecător pentru om, este capabil să vindece sufletul și trupul, restabilește energia, consolidează sănătatea fizică și armonizează psihicul. Din cele mai vechi timpuri, în caz de ciumă sau alte epidemii, oamenii alergau în biserici sub dangătul clopotelor. S-a observat că virusul gripal moare complet sub clopotele bisericii care sună, iar în bisericile din Cernobîl, nivelul radiațiilor nu depășea norma.

Drept măritori creștini!

Luând în considerație cele expuse mai sus, Binecuvântăm ca în cuprinsul Eparhiei de Edineț și Briceni, zilnic să bată colopotele începând cu ora 12.00, timp de 3 minute..

NICODIM

Episcop de Edineț și Briceni

Comments are closed.