Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Duhovnicul Mănăstirii „Sf. Treime”, Rudi, părintele arhimandrit Patrocl (Porombac), a fost decorat cu ordinul „Gloria Muncii”

 

Miercuri, 24 iulie 2019, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, domnul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat, conferite anterior prin decrete prezidențiale, unui grup de cetățeni, care activează în diverse domenii, iar pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, poziție civică activă și contribuție la promovarea valorilor general-umane.

Cu ordinul „Gloria Muncii” a fost distins și un vrednic slujitor al Eparhiei noastre, părintele arhimandrit Patrocl (Porombac), duhovnic al Mănăstirii „Sf. Treime” din localitatea Rudi.

Dorim pe această cale să-i adresăm părintelui duhovnic sincere felicitări, dorindu-i ca această apreciere binemeritată a eforturilor duhovnicești-misionare a Sfinției Sale să-i servească drept imbold, pentru a activa și în continuare cu mult rod și aceeași sîrguință și dăruire de sine spre binele Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

 

Comments are closed.