Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesaj de condoleanțe adresat protoiereului Pavel Melnic, îndureratei familii și tuturor enoriașilor parohiei „Sf. Irh. Nicolae” din orașul Dondușeni în legătură cu mutarea la cele veșnice a doamnei preotese roaba lui Dumnezeu Tatiana Melnic

 

Prea Cucernice Părinte Pavel,

Îndurerată familie,

Vestea mutării dintre noi la cele veșnice a roabei lui Dumnezeu Tatiana, mult îndrăgita și scumpa Dumneavoastră soție și mamă, ne-a întristat profund.

Am cunoscut-o pe preoteasa Tatiana drept o fire înzestrată de Bunul Părinte Ceresc cu multă evlavie, rîvnă pentru cele sfinte și dăruire de sine pentru creșterea și educarea copiilor în dragostea față de Dumnezeu și Sfînta Sa Biserică și pentru slujirea aproapelui, și așa va rămîne amintirea ei luminoasă în memoria noastră.

În aceste momente grele pentru părintele Pavel, pentru fiii ei Iuvenalie, Iuliana și Iustin, pentru întreaga familie, pentru enoriașii parohiei „Sf. Irh. Nicolae” din orașul Dondușeni şi pentru toți cei care au cunoscut-o şi preţuit-o, Vă adresăm condoleanţe şi Vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune.

Ne rugăm Milostivului Dumnezeu să odihnească sufletul roabei Sale preoteasa Tatiana împreună cu drepţii întru Împărăţia Cerurilor, iar pe cei îndoliaţi să îi întărească întru nădejdea învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Mîntuitorului nostru Iisus Hristos Cel Răstignit şi Înviat!

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

† N I C O D I M
Episcop de Edineţ şi Briceni

Blagocinul de Dondușeni,

protoiereul Veaceslav Matiescu,

clericii Eparhiei de Edineț și Briceni

Comments are closed.