Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Sfîntul Mucenic Trifon cinstit la biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din Bologna

 

În ziua pomenirii Sfîntului Mucenic Trifon, miercuri, 14 februarie 2018, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, s-a aflat în mijlocul unui sobor de slujitori și a enoriașilor bisericii „Acoperămîntul Maicii Domnului” din Bologna, Italia, oficiind slujba Acatistului Sfîntului Trifon și sfințirea apei mici cu citirea rugăciunilor de binecuvîntare pentru ferirea de dăunători a semănăturilor.

Această zi este una deosebită pentru parohul acestei biserici, protoiereul Trifan Bulat, care își cinstește Ocrotitorul Ceresc și aniversarea zilei de naștere. Cu acest prilej, programul de rugăciune s-a încheiat cu un Te Deum pentru sănătatea omagiatului părinte Trifan și cuvîntul de felicitare al Ierarhului.

Vlădica Nicodim a urat protoiereului Trifan Bulat multă sănătate sufletească și trupească, pace, bucurii duhovnicești și ajutor sfînt de la Bunul Dumnezeu, pentru rugăciunile de mijlocire ale Sfîntului Mucenic Trifon, în activitatea pastorală și misionară ce o desfășoară în rîndul credincioșilor din Italia.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.