Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Reprezentanții conducerii Organizației Umanitare Hilfe für Osteuropa din Todtnau, Germania, în vizită de lucru în Episcopia de Edineț și Briceni

 

În după-amiaza zilei de 19 ianuarie 2015, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a primit cu multă bucurie la Reședința Arhierească din orașul Orhei vizita reprezentanților conducerii Organizației Umanitare Hilfe für Osteuropa din Todtnau, Germania. În spiritul frumoaselor tradiții ale poporului nostru și în contextul praznicului domnesc al Botezului Domnului nostru Iisus Hristos, înalții oaspeți au fost întmpinați cu urări calde de bun venit, cu flori, cu pîine și cu sare.

Din delegația oficială fac parte doamna președinte Ursula Honeck, domnul Gunter Kollner, doamna Augusta Jumanca și domnul Ovidiu Jumanca. Înalții oaspeți vor lua cunoștință de modul cum au fost distribuite ajutoarele Organizației în cadrul Episcopiei de Edineț și Briceni și la Catedrala „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei în anul trecut, vor întreprinde vizite de documentare și vor oferi ajutoare umanitare oamenilor nevoiași aflați în grija Prea Sfinției Sale.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineţ şi Briceni

 

 

 

 

 

Comments are closed.