Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Felicitare doamnei Elena Stempovscaia cu prilejul Zilei Internaționale a Nurselor

 

La 12 mai 2012 marcăm Ziua Internațională a Nurselor (asistenților medicali).

Cu acest prilej, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, adresează calde felicitări doamnei Elena Stempovscaia, Președintele Asociației de Nursing din Republica Moldova, care în prezent efectuează cursuri de instruire pentru participanții din cadrul Episcopiei de Edineț și Briceni la programul „Abilitarea tinerilor în participarea și promovarea serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru bătrîni”.

Mult Stimată Doamnă Elena,

Vă dorim să aveți parte de multă sănătate, prosperare și mult har întru realizarea uneia dinte cele mai mari porunci lăsate nouă de Mîntuitorul – să ne iubim semenii ca pe noi înșine. Acest lucru l-ați realizat și pînă acum cu mult zel și jertfire de sine, Asociația de Nursing din Republica Moldova numărînd în prezent peste 35 000 de beneficiari. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască și în continuare cu multă dragoste pentru cei aflați în suferință, rîvnă, consecvență, răbdare și putere, ocrotindu-vă prin lumina și căldura Harului Său întru mulți și fericiți ani!

NICODIM

Episcop de Edineț și Briceni

* * * * * *

Cu prilejul acestei zile, doamnele Elena Stempovscaia, Tamara Adașan și Uliana Goncearenco au fost decorate de către Prea Sfințitul Nicodim cu cea mai înaltă distincție a Eparhiei de Edineț și Briceni — medalia „Sf. Ierarh Vasile cel Mare”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Comments are closed.