Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Prea Sfințitul NICODIM, Episcop de Edineț și Briceni a adus felicitări Părintelui Igor Roșca, cu ocazia nașterii celui de-al treilea fiu

Astăzi, 21 martie 2011, Prea Sfințitul NICODIM, Episcop de Edineț și Briceni a adus cele mai sincere felicitări și urări de bine Prea Cucernicului Părinte Igor Roșca, Parohul Bisericii ”Sfânta Treime” din satul Fetești r-l. Edineț, cu ocazia nașterii celui de-al treilea fiu al său — Igor!

În semn de deosebită apreciere față de Părintele Igor, Prea Sfințitul NICODIM ia înmânat o Biblie, urându-i totodată multă sănătate mamei, care ia adus părintelui un fiu!

”Fie ca bebelusul sa fie binecuvântat de Dumnezeu, iar drumul lui în viață să fie o bucurie deplină pentru voi, cei ce sunteți părinții lui! Micuțului Îi urăm o viață lină, fără supărări, cu mii de realizări, să fie mereu protejat, îndrumat și iubit de părinți și de Dumnezeu. Întâmpinăm venirea noului născut în lume cu multă dragoste și bucurie, cerând și Înger de pace sufletului lui de la Bunul Dumnezeu. Iar vouă, vă doresc sănătate, bucurii, realizări pe toate planurile” — a precizat Vladâca în cuvântul său de felicitare!

Biroul de Presă a Episcopiei de Edineț și Briceni

Comments are closed.