Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Prea Sfinţitul NICODIM, a vizitat Biserica “Sf. Arhangheli” din or. Otaci, cu ocazia jubileului de 50 ani a prot. mitrof. Alexandru Usatîi, Blagocinul de Ocniţa

Cu ocazia jubileului de 50 ani a prot. mitr. Alexandru Usatîi, Prea Sfinţitul Nicodim, Episcop de Edineţ şi Briceni  a vizitat biserica “Sfinţii Arhangheli” din oraşul Otaci.  Ierarhul a fost întîmpinat de un sobor de preoţi, după care a urmat un Moleben de sănătate pentru părintele omagiat. În cuvîntul său de felicitare Prea Sfinţitul a adus mulţumiri jubiliarului pentru munca şi efortul depus în calitate de paroh şi blagocin urîndu-i multă sănătate, bucurii duhovniceşti şi împlinirea bunelor dorinţe. Pentru meritele deosebite şi în semn de recunoştinţă pentru activitatea sîrguincioasă spre binele şi întru mărirea Bisericii Ortodoxe, părintele Alexandru a fost decorat cu Ordinul „Cuv. Paisie Velicicovski” de gradul II, de asemenea Vladîca i-a dăruit o Biblie şi un Liturghier cu autograful său.

Prea Sfinţitul i-a felicitat pe prot. mitr. Leonid Sevastianov cu frumoasa vîrstă de  63 ani şi cu jubileul de 40 ani pe prot. Serghei Imaev, urîndu-le multă sănătate, realizări frumoase şi mulţi ani fericiţi în Domnul.

După Te-deum Prea Sfinţitul a fost invitat la o agapă de sărbătoare cu ocazia acestu-i  frumos jubileu.

Serviciul de presă al Eparhiei de Edineţ şi Briceni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.