Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Mesaj de felicitare Prea Sfințitului Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni

IMG_75332

 

Prea Sfinția Voastră,

Prea Sfințite Vlădica Nicodim!

În aceste frumoase zile, pline de semnificații și nevoințe duhovnicești ale Sfîntului și Marelui Post al Învierii Domnului, venim către Prea Sfinția Voastră cu cele mai senine gînduri de felicitare și urări de sănătate, pace, împliniri și bucurii duhovnicești cu prilejul aniversării a 35 de ani de slujire Bisericii lui Hristos.

Avînd sufletul aprins de dragostea sfîntă, evanghelică pentru Dumnezeu și aproapele, ați pășit cu multă smerenie și evlavie în această zi, luminată de căldura primeverii duhovnicești a postului, pe prima treaptă a ierarhiei bisericești — slujirea diaconească.

Astăzi ne bucurăm că Bunul Părinte Ceresc V-a învrednicit să înaintați pe parcursul timpului pe calea acestui urcuș al cunoașterii și slujirii dumnezeiești pînă la demnitatea de Arhiereu.

Cu prilejul acestei semnificative date pentru Prea Sfinția Voastră, ne rugăm Atotmilostivului Părinte Ceresc să Vă sporească și în continuare puterile fizice și duhovnicești pentru a ne păstori cu aceeași bunătate, răbdare și dragoste pe urcușul Împărăției Cerești, iar noi, ascultătorii Prea Sfinției Voastre fii duhovnicești, Vă asigurăm și mai departe de întreaga noastră dragoste fiască, rugăciune și susținere!

Întru mulți și fericiți ani, Stăpîne!

Cu înaltă considerație și dragoste întru Hristos,

Colaboratorii Centrului Eparhial

Comments are closed.