Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Prea Sfinţitul Nicodim a participat la şedinţa ordinară a Consiliului Editorial al Bisericii Ortodoxe Ruse ce a avut loc la Moscova

 

La 28 aprilie 2015 a avut loc la Moscova şedinţa ordinară a Consiliului Editorial al Bisericii Ortodoxe Ruse.  Reuniunea a fost deschisă de către preşedintele Consiliului Editorial al BORu, mitropolitul Clement de Caluga şi Borovsk. El a descris principalele activități și reușite ale Consiliului Editorial din perioada noiembrie 2014 — aprilie 2015, precum și obiectivele ce se impun a fi ralizate în viitor. Apoi membrii Consiliului au audiat rapoarte cu privire la activitatea grupurilor de lucru.

La lucrările ședinței  luat parte și Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, Președintele Consiliului Editorial al Bisericii Ortodoxe din Moldova. Prea Sfinția Sa a prezentat la rîndul său raportul de activitate al Consiliului, enumerînd principalele sale realizări, printre care amintim: tipărirea unui tiraj de 10 000 de exemplare de Biblii și tot atîtea de Noul Testament, publicarea Calendarelor bisericești, a Rînduielii Te-Deum-ului la Duminica Ortodoxiei, a cărții Mitropolitului Hierotei Vlachos „ … Și ne izbăvește de cel viclean”, precum și a altor cărți ziditoare de suflet pentru hrana duhovnicească și întărirea în credință a creștinilor.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

 

 

 

Comments are closed.