Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Colindători la sediul episcopal din orașul Edineț

 

Cu sărbătoarea Nașterii Domnului intrăm în atmosfera celei mai plăcute perioade a anului. Sensibilitatea și frumusețea sărbătorilor, mireasma deosebită a colindelor și gingășia Micului Hristos născut în ieslea din peștera Betleemului creează în jurul nostru o stare de pace și bucurie duhovnicească de care nu am dori să ne despărțim niciodată.

În spiritul frumoaselor tradiții multiseculare ale poporului nostru legate de Nașterea Domnului, în seara zilei de 8 ianuarie 2014, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a fost vizitat la reședința episcopală de către protoiereul Vasile și preoteasa Ina Roșca împreună cu copiii lor îmbrăcați în straie naționale și un grup de cîntăreți de la biserica din satul Trinca, Edineț, care au interpretat frumoase colinde și cîntece de stea închinate Mîntuitorului Hristos.

Prea Sfințitul Nicodim a mulțumit familiei părintelui Vasile și cîntăreților pentru superbele colinde și clipele de încărcătură emoțională deosebită trăite în timpul interpretării lor și a oferit în dar fiecărui colindător cadouri de sărbătoare.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.