Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Prea Sfințitul Nicodim a primit vizita unei delegații din SUA

 

Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a primit joi, 19 iunie 2014, la Catedrala „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei vizita Secretarei de Stat a Carolinei de Nord, SUA, doamna Elaine Marshall, care a fost însoțită de către Consulul Onorific al Republicii Moldova în Carolina de Nord, domnul Florin Blaj și adjunctul său, domnul Anatolie Marandiuc.

Înalții oaspeți au vizitat Catedrala apoi s-au interesat despre modul în care au fost repartizate mai multe ajutoare umanitare pentru familiile nevoiașe din țara noastră și în special despre distribuirea cadourilor oferite din SUA pentru copii la sărbătoarea Nașterii Domnului.

În continuarea discuției s-a vorbit despre perpetuarea cooperării în domeniul asistenței sociale și despre inițierea unor proiecte comune de ajutorare a familiilor vulnerabile din Republica Moldova și în special din cuprinsul Episcopiei de Edineț și Briceni.

Prea Sfințitul Nicodim a mulțumit doamnei Marshall și membrilor delegației pentru deschiderea și căldura cu care colaborează de mai mulți ani cu Eparhia „Țării de Sus” și Catedrala din Orhei, aducînd multă bucurie și raze de speranță în inimile sutelor de copii din țara noastră.

În semn de aleasă prețuire și gratitudine, oaspeții din America au fost decorați de către Ierarh cu înalte distincții eparhiale.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

 

 

 

 

 

Comments are closed.