Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Astăzi a avut loc primul seminar de instruire pentru participanții la proiectul „Abilitarea tinerilor în participarea și promovarea serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru bătrîni”

 

Astăzi, 12 mai 2012, la Reședința Episcopală din orașul Edineț s-a desfășurat primul seminar de instruire pentru participanții la proiectul „ Abilitarea tinerilor în participarea și promovarea serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru bătrîni”. Orele de instruire au fost efectuate de doamna Elena Stempovscaia, președinte al Asociației de Nursing din Republica Moldova; doamna Tamara Adașan, director al Asociației de îngrijire la domiciliu, și doamna Uliana Goncearenco, membră a Asociației Obștești „Ajutorul Creștin pentru Moldova”. La întrunire au participat tinerii voluntari din din satele Țaul, Scăieni, Pociumbăuți, Văratec și or. Dondușeni, precum și asistenții medicali și cei sociali din toate localitățile selectate pentru participare.

La finalul instruirii, tinerii au fost binecuvîntați de Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, și au cîntat împreună cu Ierarhul troparul pascal „Hristos a Înviat”.

Amintim că mine, 13 mai 2012, la ora 1200 la sediul episcopal va avea loc seminarul de instruire pentru acest program cu tinerii voluntari din orașul Edineț și satele Ruseni, Ghincăuți, Rotunda și Alexăndreni.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.