Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Prea Sfințitul Nicodim a avut o întrevedere la sediul eparhial cu finanțatorii proiectului ”Ajutorul creștin pentru Moldova”

 

La 28 martie 2012, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a avut o întrevedere la sediul eparhial cu doamna Lilia Bulat, președintele Asociației Obștești ”Ajutorul creștin pentru Moldova”, precum și cu domnii Per Söderberg și Aarno Lahtinen, finanțatorii proiectului ”Ajutorul creștin pentru Moldova”. Ierarhul a adus sincere mulțumiri înalților oaspeți pentru disponibilitatea de a acorda susținere și ajutor păturilor social-vulnerabile ale populației din țara noastră, în colaborare cu Biserica Ortodoxă din Moldova, și în special pentru implementarea programului ”Abilitarea tinerilor în participarea și promovarea serviciilor de îngrijire la domiciliu pentru bătrîni” în zece parohii din cuprinsul Episcopiei de Edineț și Briceni. În cadrul întrunirii a fost precăutată și posibilitatea realizării în cadrul parohiilor din eparhia noastră a programului de prevenire a violenței domestice.

La finalul întrevederii, Prea Sfințitul Nicodim și-a exprimat speranța într-o colaborare fructuasă cu Asociația Obștească ”Ajutorul creștin pentru Moldova” și și-a afirmat deschiderea spre realizarea de noi proiecte în domeniul asistenței sociale, în parteneriat cu această asociație, spre binele drept-măritorilor creștini și întru mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova. La despărțire, Ierarhul a făcut cu membrii asociației un schimb de cadouri.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.