Candela

Legături oficiale

Официальный сайт Русской Православной Церкви / Патриархия.ru

Slujbă Arhierească la Catedrala «Sfântul Ierarh Nicolae» din orașul Orhei

În dimineața zilei de 30.01.2011, Catedrala "Sf. Ierh. Nicolae" din or. Orhei și-a deschis larg ușile pentru toți creștinii dreptmăritori dornici de a înălța rugăciuni lui Dumnezeu pentru familile, casele lor şi nu în ultimul rând pentru toți participanții la Soborul Arhieresc de la Moscova, pentru luminarea minții cărora s-a rugat și Prea Sfințitul NICODIM, Episcop de Edineț și Briceni, dimpreună cu soborul de preoți participanți la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

 

Într-o atmosferă deosebită, slujitorii altarului dimpreună cu creştinii dreptmăritori au înălţat rugi Atotputernicului Dumnezeu spre iertarea păcatelor şi spre mântuirea sufletelor.

Ca de fiecare dată, enoriaşii catedralei au simțit grija părintească a arhiereului pentru turma încredințată spre păstorire. În cuvintul său Prea Sfințitul a menționat  importanța rugăciunii unul pentru altul şi mai ales pentru mai marii conducători ai Bisericii Ortodoxe, cu ocazia întrunirii Soborului Arhieresc de la Moscova ce va avea loc între 2 și 4 februarie 2011, la care va participa şi Prea Sfințitul NICODIM, Episcop de Edineț și Briceni

Igor Câșlari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.